Rata: Söderkulla, Sipoo, väylä 6

Pituus: 86m.

Par: 3

Hieman ylämäkeen heitettävä väylä joka sijaitsee poikittaisessa rinteessä. Väylä olisi muuten suora, mutta hieman ennen maalikoria on puurykelmä, josta ei läpi pääse.

Tosin minun taidoillani ei edes puille asti heitetä, joten avaus olisi hyvä saada heitettyä suoraan puiden juurelle. Puiden edessä on iso kivi, ja sinne asti jos heitto kantaa, ollaan voiton puolella.

Kiven ja puiden luota onkin sitten suhteellisen helppoa saada kakkonen korin juureen.

Väylän kompastuskivi on muutamaan kertaan ollut oikealle viettävä rinne. Jos avauksessa ei ole tarkkana, voi kiekko lähteä puolivahingossa an-hyzerinä, ja silloin kiekkoa etsitään oikealta alhaalta rinteestä. Kerran jopa metsästä asti.

Tänään olin ensimmäistä kertaa heittämässä lumisessa maisemassa. Kun lunta on maassa useita senttejä, jään talvitauolle, mutta vielä ei tarvinnut sitä tehdä koska sentin verran nuoskaa maan pinnalta vasta löytyi.

-5 astetta lämpöä aamulla klo. 9.15, sopivan kirpakka keli siis heittää. Ja johan pomppasikin! Uusi ennätys, +2 näki päivänvalon. Kaikki väylät heitin tänään par-tulokseen, paitsi vitonen ja 11 saivat merkinnän +1.