S%C3%B6dis%203-normal.jpg

 

Rata: Söderkulla, Sipoo. Väylä 3

Pituus: 45 m.

Par: 3

Väylä kolme heitetään toisinpäin saman "rotkon" yli kuin kakkonen. Väylä on lyhyt, vain 45 metriä pitkä. Koriin on suora linja, mutta erittäin kapeaan puutunneliin täytyisi osua. Kertaakaan en ole uskaltanut yrittää.

Helpointa onkin kiertää tunnelin vasemmanpuoleiset puut vasemmalta, sillä sieltä löytyy selkeästi suurempi aukko. Sinne heittämällä väylä sitten kaartuukin melko paljon oikealle.

Annukkaa siis haetaan tältä väylältä, eikä sen vieminen loppuun asti minulta vielä yleensä onnistu. Alivakain kiekkoni, Leopard DX lähtee kyllä kivasti kaartamaan oikealle, mutta tekee lopussa aina sen s-mutkan feidaten takaisin vasempaan.

Väylä on kuitenkin sen verran lyhyt, että jos avaus ei osu puihin, par-tulos tältä väylältä alkaa olemaan pomminvarma. Avaus siis n. 20 metrin päähän korista vasempaan. Kakkonen korin viereen ja kolmas sisään.

Söderkullan radan ainoa birdien olen heittänyt tällä väylällä. 9.9.2011 onnistuin viemään annukan hienosti lähes loppuun ja kiekko löytyi seitsemän metrin päästä korista. Puttikin onnistui sillä kertaa.

Tänään, 11.11.11 n. klo. 11.11 radan tulokseksi tuli +4. Kakkosen avaus osui pensaan oksiin pilaten juhlat. Samoin väylä viisi osoittautui taas kerran ongelmaksi. Par-tuloksen olen siltä väylältä pari kertaa napannut, mutta yleensä se ottaa sen +1, kuten tänäänkin.