No joo, eipä kannata kehua. Kuukausi sitten +20, vajaa vuosi sitten +15. Tänään huima parannus...tulokseksi +14. :D

Loviisan radasta pidän todella paljon. 18 erittäin paljon vaihtelevaa väylää, ja "paperilla" väylät ovat ihan paariin pelattavissa. Se jokin siinä vain on, että vaikeata tällä radalla on.

Toisaalta, minun pelityylini kyllä suosii sitä, että rata tulee tutuksi. Vähitellen alkaa oppimaan virheistä mikä kiekko millekin väylälle kannattaa valita. Onhan se huomattu niin monilla radoilla, Haikkoo, Petäjämäki, Södis ja Pornainen. Ensimmäiset kiekat reilusti plussaa (jopa +9 lyhyillä radoilla), ja nyt nuo menevät nollille, välillä jopa miinuksillekin. Loviisa on todella koukuttava rata, ja sen heitän joku kerta vielä tulokseen 58! Uskoo ken tahtoo...

Jaba teki tempun hulppealla alamäkiväylällä nummer 12, joka heitetään todella korkealta harjun laelta alas hiekkakuopan laaksoon. Väylän pituus on yli 170 m, ja Jaban avaus liiti n. 120 metriä! Upea suoritus! Siis todella hieno! Sain heiton videollekin, mutta tämä surkea blogi ei anna laittaa videota, toisin kuin monet muut blogit. Ei se nyt niin suuri homma olisi lisätä palvelimeen hieman tehoja jotka pyörittäisivät lyhyitä videoitakin.

Jaban 120 m siivu:

Jaba%20120m-normal.jpg