Haikon väylä nummer uno:
Voiko maisema tästä enää parantua?


Puolitoista viikkoa sitten käväistiin Jaban kanssa pikaisesti heittämässä rata läpi. Alkukesä oli kauneimmillaan, ja heittokin kulki suhteellisen hyvin. -1 tulos oli ihan ok.

Jaballe oli käynyt juuri kuten muutama viikko sitten ennustin: Mies heitti rennosti minua paremmin, teki uuden oman ennätyksensä. Sivusi minun viime kauden lopulla tekemääni enkkaa, -3.

Tänään 6.6. Söderkulla:

Lauantaina loukkasin olkapään/käsivarren, ja tietysti oikeasta kädestä. Tietyissä asennoissa lihas vieläkin rusahtaa, mutta päätin mennä koittamaan uskaltaako avauksia heittää edes puolella teholla. Niin skeptinen olin, että en ottanut edes kameraa mukaan.

Tämä on näitä tarinoita joita eläkkeellä kerrotaan kiikkustuolissa, eikä kukaan usko...
Heitin ennätykseni!!! +1. Kaikki väylät pariin, eli tulokseen 3, paitsi vitosella heittoja kului viisi, eli siltä väylältä tulokseksi +1.


Käsivarsi siis kesti lähes täydet tehot avauksissa. Mutta yllättäen pitkissä puteissa lihakseen vihlaisi pahasti. Etsinkin uuden heittoasennon puttiin, ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakaan, puttipeli oli loistavaa. Yksi kymmenmetrinenkin meni sisään, ja monta 5-7 metristä heitettyä puttia. Niinpä...entäs sitten kun käsi paranee? Jatkanko uudella tekniikalla? Osaanko sitä enää terveenä? Onko wanha tekniikka entistä pahemmin pielessä?

Väylällä 12 tapahtui myös jotain aivan mystistä! Väylähän on lyhyt, ja se kaartaa puolessavälissä jyrkästi (+|- 90 astetta?) oikealle.
Heitän sen aina forella, ja aika usein kiekko kaartaa nätisti oikealle väylää pitkin kohti koria. Ennen keissiä testasin foren, eikä käsi kestänyt sitä lainkaan.
Mietinkin kovasti, että mitäköhän tässä yrittäisi? Putterilla vaan suora puoleenväliin ja siitä jatketaan?
Jokin hullu päähänpisto iski, ja heitin Westsiden Pohjan Pojan vasurilla rystyltä. Ja tätä ei kukaan usko!!!
Kiekko lähti nätisti suoraan kohti mutkaa ja kaarsi kauniisti oikealle väylää pitkin kohti koria! Johan oli suoritus!

Terveenä siinä sitten onkin miettimistä miten tuon heitän? Palaanko oikean käden foreen, vai olenko niin hullu että heitän vasurilla tästälähtien?