Kuhmoinen%205%20%28P%29-normal.jpg

Olihan mukava mennä syömään (aah niin ihania ruokia) ja nauttimaan vieraanvaraisuudesta ystäviemme Kaijan ja Tomin luokse.

Miten ollakkaan, heidän kodin läheltä löytyi myös FG-rata. Pitihän sitä sitten testata lauantaina kaksi rundia, ja vielä sunnuntaina ennen kotiin lähtöä kerran.

Kuhmoisten rata on erittäin hyvä. Minuksia tulee siitä, että osa väylistä kulkee liian lähellä koulua. Plussat ovat kuitenkin miinuksia paremmat: Erittäin monipuoliset väylät: Peltoaukeata, ylämäkeä, alamäkeä, oikealle kaartuvaa, vasemmalle kaartuvaa jne. Monet väylät, esmes 9 ja 12, ovat erittäin haastavia, koska puita löytyy enemmän kuin laki sallii..

Vitos väylä (kuvassa) on lyhyt ja suora, mutta kori löytyy todella korkealta rinteen päältä. Kolmella kertaa en vielä oppinut tarpeeksi ylös heittämään, mutta kyllä se joskus...

Kutonen on hauska "yritä hyssellä holari-jos epäonnistut on kiekko korin takana olevan rinteen alla" väylä.

Väylä 7 on upea alaspäin annukalla heitettävä väylä. Kahdeksikko ylämäkeen, ja ysikäinen se vasta onkin haastava. Heitetään korkealta alas, ja väylä tekee s-mutkan. Puita on molemmin puolin paljon.

12-väylä jäi lähtemättömästi mieleen: vaikea avaus, joka onnistui yli odotusten. Annukka toimi paremmin kuin hyvin koivujen läpi, ihme kyllä. Toka heitto 25 metristä maalikoriin! Wahoo mikä birdie!