Laitetaanpa pian päättyvän talven kunniaksi vielä aloituskiekotkin esittelyyn.

Vasemmalta oikealla:

Latitude Halo 64 gold

Tämän ostin kuin sian säkissä tietämättä mitään kiekon ominaisuuksista. varmastikin hyvä kiekko, mutta minun tekniikallani ainakin vielä liian hyvä. Vaatii kovan lähtönopeuden jotta lentää ominaisuuksiensa mukaan. Tähän en vielä kykene. Lyhyissä hysseissä ja oikealle kaartuvissa kämmenheitoissa minulla toimiva kiekko.

Latitude Striker

Samankaltainen tarina kuin yllä, tosin astetta helpompi. Erittäin harvoin toistaiseksi käytössä ollut.

Innova Beast Star

Star muovi on Innovanin astetta nopeampi kuin Dx. Viime vuonna oli vielä hieman liian nopea kiekko minulle, mutta vakaa aikomus on saada lähtönopeus sellaiseksi, että tämä korvaisi jossakin vaiheessa Dx-muovit. Näin saisin heittoihin lisää pituutta.

Innova Valkyrie Dx

Todella hyvä alivakaa kiekko ollut minun taidoilleni. Lentää suht pitkälle, ja useimmiten tekee mukavan s-mutkan lopussa, eli tarkkuuskin on hyvää luokkaa.

Innova Leopard Dx

Vielä astetta helpompi kuin Valkyrie. Ja nyt kun Leopardi on todella kulunut, on se muuttunut vielä entistäkin alivakaammaksi. Tällä on hyvä koittaa anhyzereitä, ja usein ne jopa onnistuvatkin.

Innova Leopard Dx PSK

Subbuteo Pöytäjalkapallokerhomme PSK:n logo koristaa tätä Leopardia. Sanomattakin on selvää, että tätä kiekkoa käytetään vain erikoistapauksissa.

Näillä on tarkoitus jatkaa uudella alkavalla kaudella. Beastilla heittämään opettelussa on sen verran haastetta, että tuskin uuttaa draiveria tulen tarvitsemaan. Midareita ei ole kuin yksi kappale Dx Roc, eli luultavasti joko toisen Rocin hankin tai sitten Buzzin.

Kevät tekee jo niin kovasti tuloaan, että hyvinkin parin viikon sisällä mennään jo radalle.