Lähestymiskiekko, Mid-Range, Innova Roc DX alkaa lunastamaan odotuksia.

Söderkullan ongelmallinen vitosväylä meni paremmin kuin koskaan, ja Rocilla tehdyllä kolmosheitolla oli suuri osuus tässä.

Heitto 1, Valkyrie DX:  Vähitellen alkaa huomaamaan, että Valkyrie lentää pidemmälle kuin Leopard. Ja vaikka se meinaa feidata lopussa hieman vasemmalle, valitsin Valkyrien väylän viisi avaukseen.

Heitto lensi pidemmälle kuin koskaan, mutta hieman turhan vasempaan päätyi.

Heitto 2, Valkyrie DX: Hyvästä esteettömästä paikasta pääsin jatkamaan, ja samalla kiekolla mentiin. Hyvä suora heitto kohti maalikoria, pituutta olisi saanut olla enemmän. Mutta mikä parasta, tällä kertaa toisen heiton jälkeen kiekkoa ei tarvinnut etsiä metsästä, vaan se lepäsi nätisti keskellä väylää.

Heitto 3, Roc DX: Melko kaukana koria olin yhä. Mietin, jatkaisinko Valkyriella. Vaihdoin kiekon kuitenkin midariin, ja se kannatti. Suora pikkunätti heitto lähti Rocilla, joka liisi niiiiin hitaasti aivan korin vierestä pudoten n. puolentoista metrin päähän korista oikealle.

Heitto 4, Discmania P2 putteri: Helppo putti koriin. Edes minä en voinut erehtyä tästä paikasta.

Koko kierros sujui taitoihini nähden erinomaisesti. Sivusin ennätystäni, +3. Parempaankin oli eväät, mutta muutama pieni töppäys esti juhlat. Mm. tällä kertaa nelosen ylämäkiheitto ei kantanut tarpeeksi ylös rinnettä ja väylällä 10 avaus meni hieman metsähallituksen puolelle.