- Melko hyvä tulos

- Eka pirkko Loviisassa

- Kiekko puussa

Loviisa on, kuten aiemminkin olen maininnut, todella mukava rata. Siellä on kaikki kohdillaan. Monipuoliset väylät, ei liian haastava mutta ei tosiaan helppokaan.

Vaikka pidän radasta mahottomasti, niin on se vaan vaikea minun taidoilleni. +20, +15 ja +14 ovat olleet aiemmat tulokseni sieltä. Jokin siinä vain on, ettei ole rataan päässyt sisään, vaikka siitä pitää. Kun sitten taas esmes Södis, sekin on suht haastava, mutta sieltä 0-tulos on peruskauraa.

Mutta nyt, nyt napsahti hieman aiempaa paremmin. +4 on kelpo suunta parempaan. Kai se vain on niin, että tässä iässä ja näillä kiloilla sitä on kuin wanha diesel-veturi. Vaatii aikaa lämmetä. Mitä tutummaksi rata tulee, alkaa vähitellen oppimaan miten väylät tulisi heittää.

Väylä 12. Näkymä korilta kohti heittopaikkaa. Tii sijaitsee harjun korkeimmalla kohdalla.  

Loviisa%2012-normal.jpg

Kerrankin avaus kahellatoista lähti koria kohti, eikä feidannut kauas vasempaan. Metrejä ei vaan tullut paljoa, jyrkemmin alas olisi pitänyt heittoa pakottaa.

Toka heitto oli melko susi. Ihan liian korkealle heitin, ja loppufeidi oli mahoton. Lyhyeksi siis jäi, onneksi kuitenkin ihan mukavasti väylälle sekin.

Kolmanteen heittoon kiekoksi Latitude Opto Pure. Ja on se vaan tarkka kiekko. Liiteli pillisuoraan kohti koria. Askelmittauksella 49 metrin matkan. Ei paha!

Väylällä 14 saalistin ekan pirkon Loviisasta. Tosin melkoisesti Rva Fortunan avustuksella. Puuosuma kimposi kiekon kerrankin oikeaan suuntaan, kohti koria. Kahdeksan metrin putti, ihme kyllä, upposi.

Toka vikalla väylällä tapahtui se, mitä aina olen pelännyt: kiekko jäi puun oksalle. Palokunta! Tikapuut! Vai miten sen sieltä saa pois... (eikä muuten ole lavastettu kuva)

Kiekko%20puussa%21-normal.jpg