Porvoo Hornhattula väylä 4

Porvoo%20%234%20%281%29.jpg

Uusi kausi avattiin siis jo talvella. Puntoon laitettiin talvikumit 1.12.2014, ja silloin loppui FG. 1.3.2015 laitetaan kesät takaisin, joten oli siis aika aloittaa FG-kausi.

Kuten kuvasta näkyy, 74 metrinen väylä on kyseessä. 10 kertaa olen radan kiertänyt, ja jokaisella kerralla tulos 3. Kakkosellahan tuo pitäisi mennä. Jopa minä, heiton onnistuessa, heitän kiekon n. 80 metriin. Mutta aina joko suunta on hieman väärä tai heitto epäonnistuu, että kolmosilla ollaan menty.

Jää kiekko kenttä

Porvoo%20%234%20%282%29.jpg

Toistan itseäni. Kuten kuvasta näkyy, suurin osa väylistä oli jään peitossa. Sulanut lumi oli tehnyt mukavan jääpeitteen nurmikolle/niitylle. Skrinnarien kanssa olisi voinut kehittää uuden lajimuunnoksen... Radalla suurin osa heittopaikoista (ei tämä kummulla oleva) oli jäässä, joten vauhtia ei voinut ottaa. Vaikka vauhtitekniikkani on huono, kenties se sentään muutaman lisämetrin tuo.

Koska keli oli mitä oli, otin Puntossa olevista ns. varakiekoista vain yhden mukaan rundille. Midari, Latitude Pain. Pain ei tosiaankaan ole lempimidareitani kuten Core on, mutta tarkoituksella aina silloin tällöin tuolla heitän. Jäinen alusta olisi voinut tehdä efektin, että kierros oli yhtäläinen kiekon nimen kanssa? Mutta ei, kiekka ei todellakaan ollut Tuskaa, vaan aivan mahottoman kiva oli kauniina lopputalven päivänä hieman viskellä. Tulos oli kyllä huonoin koskaan tällä radalla, mutta ei katastrofi. Ihan hyvä oppitunti, muistui mm. taas mieleen ranneasento esmes. :D

Porvoo%20%234%20%283%29.jpg

Aivan mahtavaa! Kiitos Porvoon Kaupunki! Radalla on kolme kohtaa, jossa on aivan järkyttävän syvä kuraoja. Kovat jätkät hyppivät näiden yli, joskus onnistuen, joskus taas... Minä kiertokautta aina kuivin jaloin. Syksyllä ovat näköjään buganneet kahden kuraojan yli sillat. Upeaa!