Rata: Haikko, Porvoo. Väylä 2

Pituus: 44 m.

Par: 3

Haikko%202-normal.jpg

Haikon Kartanon frisbeegolfradan väylä kaksi on hieman tylsähkö. Suora ja lyhyt väylä. Väylän oikealla puolella on puita ja risukkoa, vasemmalla puita. Tämän pitäisi olla vuorenvarma birdie-rata, mutta eihän se aina kakkosella mene. Hyvin usein kiekko ajautuu avauksessa liiaksi oikeaan, tiedä sitten vaikuttaako pieni sivuttaisrinne asiaan.

Koska väylä on vain 44 metriä pitkä, voimaa täytyy hillitä. Siksipä Roc on osoittautunut parhaaksi kiekoksi tällä väylällä. Nätti suora heitto korin juureen, niin -1 tulee lappuun.

Tänään oltiin pelaamassa oikein porukalla. Jeren kaveri Joa (15-v) oli ensimmäistä kertaa heittämässä, ja oikein hyvinhän se ura lähti käyntiin. Neljällä väylällä par-tulos on oikein hyvä suoritus. Jere repäisi kolmella väylällä parin, mutta +2 tuloksia tuli hänelle vain yksi, Joalle kaksi. Näin pojat päätyivät tasapisteisiin, 34.

Minä heitin birdien nelosella ja ysillä. Nelosen avaus Leopardillla ja ysin Rocilla. On se vaan aina hieno tunne, kun avaus liitää korin juureen. Vitosella ja kutosella avaukset epäonnistuivat, kun puut pomppasivat kiekon eteen. Kokonaistulokseksi tänään +|- 0.