Yllättäen näin syksyn lähestyessä, kun lomat on lusittu, fribausinto eikun kasvaa. Kahtena aamuna peräkkäin kävin viskomassa Södikan. Torstaina tulokseksi hyvä miinus minun taidoillani, eli 0. Kolmosella pirkko, mutta kasin avaus lähti liiaksi vasempaan -> puuosuma ja kiekko metsään. +1 siitä sitten tuli, eli kokonaistulos 0.

Perjantai aamulla oli oikeesti fiilis katossa, ja näin tuulella käyvällä luonteella se kai sitten vaikuttaa. Ykkösväylälle panostin paljon. "Neiti"-Diamond on osoittautunut loistavaksi antsakiekoksi, ja nyt oli tarkoitus heittää se ihan korin juureen. Mutta ei se vaan minun kädelläni liidä tarpeeksi, alkaa kippaamaan liian nopeasti joten liikaa oikealle kiekko päätyi. Ei siis vieläkään pirkkoa ykkösväylältä.

Kolmosella taas Diamond liisi (liiti?) jopa korin ohi. Onneksi ei liikaa, joten pirkko siitä. Nelosella aioin jälleen avata Corella, mutta viime hetkellä vaihdoin Gold Line Riveriin. Ja olihan hyvä päätös: River lensi ylös luotisuoraan neljä metriä korin oikealle puolelle, josta putti sisään. Ai jospa olisin valinnut Opto Riverin? Olisiko se feidannut sen muutaman metrin ja kilahtanut?

Vitosella (Par 4) kolmas heitto Opto Purella. Matkaa n. 30 metriä. Tähtäsin pari metriä korin oikealle puolelle, Pure liitää ja liitää, feidaa lopussa ja laskeutuu korin tolpan juurelle. Oi jospa olisin tähdännyt suoraan koriin?

Kutosella Vision lensi pidemmälle kuin mikään kiekko aiemmin minulla tällä väylällä, mutta jäi kuitenkin sen "maagisen rajan" tälle puolelle: Ei siis puttia tokalla.

Kasilla Gold Line River lensi kauemmaksi kuin koskaan yksikään kiekko tällä väylällä. Mutta jälleen, ei aivan putin päähän. Tai siten pitää opetella ne Peten 20 metriset putit...

Ja sitten se väylä 9:

Rata: Söderkulla Sipoo

Väylä: 9

Pituus: 50 m.

Par: 3

Tästä lähtee:

S%C3%B6dis%209%20opaste-normal.jpg

Avaus Halolla (vaikka kuvassa näkyykin Flow joka hylkäsin):

S%C3%B6dis%209%20avaus-normal.jpg

Halo liiti jopa hieman liian pitkälle, korin ohi:

S%C3%B6dis%209%20toka-normal.jpg

Kakkonen eturautaan (aargh), ja sitten putti metristä "jopa" sisään:

S%C3%B6dis%209%20putti-normal.jpg

Kympillä heitin avauksen (Opto Pure) pidemmälle kuin koskaan ennen. Kallion puoleenväliin. Joskus se vielä liitää kallion laelle asti...

Väylällä 11 puuosumat avauksessa ovat 85-varmat. Nyt Core lähti niin nätisti puiden väliin ränniä pitkin kuin ikinä voi, ja lensi kauaksi ilman feidiä suoraan. Mutta taas: ei toki tarpeeksi kauaksi puttiin, joten par tästäkin. Vika väylä oli peruskauraa paarilla.

Summa summarun: Oiiii jospa tuo ysiväylän toka heitto olisi uponnut, eikä osunut eturautaan, niin uusi ennätys -3 olisi nähnyt päivänvalon! Toki miinus kakkoseen olen todella tyytyväinen, sen verran sössimistä oli heinäkuussa Pihtiputaalla ja Reisjärven Petäjämäellä. Onneksi niillä radoilla oli parasta mahdollista seuraa, kun Peten kanssa (Jere oli myös Putaalla) tahkottiin ne läpi pariin kertaan. Petäjämäellä tosin rankkasade ja mieletön tuuli laskivat sekä fiilistä että tulosta.