KeinuK%202-normal.jpg

 

Rata: Keinukallio, Kerava. Väylä 2

Pituus: 78 m.

Par: 3

Eikun lämmin syksy jatkuu, joten aamulla kukonlaulun aikaan radalle. Hämärän rajamailla yksin, tosin kova tuuli seuranani, heittämään, ja ennenkuin aurinko oli ehtinyt edes nousta, lähti avausheitto.

Toisen kerran siis kävin heittämässä Sherwood Cityn radan, ja meni paremmin kuin ensimmäisellä. Tulos parani kahdella, ollen nyt +6.

Kova tuuli kiusasi joka väylällä, yleensä draiveissa, mutta välillä myös nosti putteja kummallisiin lentoratoihin. Tosin väylällä neljä tuuli auttoikin. Oikeallahan on jyrkkä rinne, joten valitsin varmuudeksi Valkyrien Leopardin sijasta. Ajatuksena, että feidaisi vasemmalle, ettei ainakaan jyrkkään rinteeseen putoaisi.

Heitto kuitenkin lähti aivan liikaa oikealle, ja kiekko liiteli korkealla tyhjän rinteen päällä. Mutta niin vain tuuli (+ heitto + kiekon ominaisuus?) toi Valkyrien takaisin väylän päälle, josta oli helppo jatkaa.

Viimeksi heitin vitosväylällä Leopardilla aivan liikaa oikealle. Nyt varoin sitä, ja tähtäsin enemmän vasempaan. No sehän meni sitten aivan liikaa vasemmalle, kirjaimellisesti metsään puiden siimekseen. Tällä väylällä siis viimekertainen +1 vaihtui +2:een.

Väylä 2: (kuvassa) 78 metriä pitkä väylä, joka kaartaa lopussa jyrkästi vasempaan. Etuvasemmalla näkyy kaksi kuusta ja koivu, siitä oikealle lyhtypylväs. Väylä kulkee tästä portista läpi, n. 20 metriä suoraan, sitten väylä kaartaa vasemmalle jossa maalikori sijaitsee.

Viime kerrasta viisastuneena valitsin Valkyrien avausheittoon. Viimeksi yritin Beastilla (vai oliko Latituden Striker?) pitkää hysseä, mutta eihän minun taidoillani vielä ohiteta vasemmalla olevia puita. Siksi Beast löytyikin vasemmalta puiden keskeltä.

Riskitön suora heitto siis Valkyriella. Usein ko. kiekko kaartaa lopussa vasempaan, mutta eihän se sitä tällä kertaa tehnyt. Pituutta oli kuitenkin sen verran riittävästi, että puiden ohi pääsin. Lähestymisheittokin oli hyvä, Roc lensi aivan maalikorin vierestä, mutta ei sentään kilahtanut. Putti sisään, eli tulokseksi par 3.