Peten%2020%20m%20putti%20%28P%29-normal.


Peten kanssa viime kesän heinäkuussa heiteltiin Hauhon Härkälinnassa. Pitkä on ollut tie, uusia kiekkoja on hankittu ja hieman oppiakin omaksuttu. Aloittelijoita kuitenkin ollaan yhä.

Mukava oli heittää kimpassa Södiksen rata. Minulle tulos +5, eli suht hyvin, mutta paljon parannettavaa jäi.
Uusi Westsiden Pohjolan Isäntä oli juuri niin vaikea kiekko kuin arvasinkin. Aivan liian nopea minun taidoilleni, eli en saa tarpeeksi lähtönopeutta siihen, joten feidaa vasemmalla todella paljon.

Hyssekiekkona Isäntä toimi mainiosti. Väylä 2 kaartaa vasemalle. Aina on kiekko jäänyt reilusti korista. Yleensä heitto on kantanut hieman yli puolenvälin väylää. Mutta nyt! Pohjolan Isännällä super-hyper-hysse korkealle oikealle, ja mitä tapahtui?
Kiekko liitää ja liitää. Kaartaa vasemmalle ja putoaa neljän metrin päähän korista! Jes! Potentiaalia siis kiekolla on, kunhan tekniikka vielä kehittyy. Se mitä tapahtui putissa neljästä metristä, onkin siten toinen juttu...

Pete se teki väylällä 8 temput!!! Putti 20 metristä sisään! Wahoo! Olihan suoritus. Muutenkin Peten putit olivat hienoa katseltavaa. Todella räväköitä kovia putteja keskelle koria. Tosin, kun joskus menivät ohi, niin seuraava putti olikin sitten yhtä kaukana ellei kauempaakin...