Fade%20Gear%20Bag-normal.jpg

No niin, jos kiekoista puhutaan, niin tämähän kai jos mikä on välineurheilua. Niin tuhat miljoonaa erilaista ja eri muovilaadusta valmistettuja kiekkoja löytyy, että wanhan jäärän pää menee wähemmästäkin sekaisin...

Nyt kuitenkin alkoi mitta tulemaan täyteen waimon wanhan Oriflame-laukun suhteen. Kiekot ovat siellä sikin sokin, ja aina kauhia sähläys etsiä oikeaa kiekkoa siitä laukusta.

Siis kohti Arinatien frisbee-myymälää, ja olihan se melkoinen paratiisi aloittelevalle harrastelijalle. Ziljoona kiekkoa, ja kaikkea "kivaa oheistarviketta" löytyi. Onneksi pää pysyi suht kylmänä, joten vain laukun ja pari kiekkoa hankin.

Fade Gear Bag tarttui mukaan. Sinänsähän se on jo valmiiksi aika pieni, koska meitä on kaksi jotka säännöllisen epäsäännöllisesti fribailua harrastamme. Mutta jos tulee tarvetta enempään, sitten pohditaan hankitaanko Jerelle samanlainen vai sitten yhteinen iso ja laitetaan tämä kiertoon.

Pari uutta kiekkoakin tarttui matkaan. Beast (Star) ja Roc (DX). Kun uuden oikean heittotekniikan (tapasin eilen Boogan tuossa Eestinmäen kentällä ja sain kädestä pitäen hyviä neuvoja) oppii, uskon että Beast hieman vähemmän alivakaana kuin Leopard, on hyvä kiekko. Toisaalta taas Roc, varsinkin DX muovilla, taitaa olla aloittelijalle suht helppo saada alivakaita heittoja?

Samantienhän sitä sitten piti tietystikin ajaa Söferkullan radalle. Tiedä sitten johtuiko Boogan tekniikkakurssista vaiko Rocin käytöstä (ei läheskään joka heitolla kuitenkaan), eilinen +10 tulos vaihtui tulokseen +4. Beast kuitenkin osoittautui liian ylivakaaksi minun taidoilleni. Feidasi rankasti vasempaan. No, uusi oikea heittotekniikka kun vielä hioutuu, niin varmasti sille löytyy käyttöä.