Keinukallion miljöö on kyllä aivan upea. Jo nykyinen rata on hieno (vaikka joka väylä kaartaakin vasempaan), mutta huhut kertovat että Sherwoodin pojat aikovat uudistaa radan jossakin vaiheessa lähes kokonaan.

Sitä odotellessa tullee muutaman kerran radalla käytyä. Rata on kyllä minulle aina yhtä vaikea. Tiedä sitten, johtuuko tuulesta, jota tuntuu siellä aina riittävän. Lisäksi kummut varmastikin "pyörittävät" tuulia vielä erityisesti. Sinänsä vasemmalle kaartuvat väylät pitäisivät olla minulle helpompia, mutta tänäänkin se kiekko sitten feidaili ihan eri lailla kuin Söderkullan radalla.

Tänään jatkettiin siitä, mihin viime vuoden lopulla jäätiin. Tulokseksi jälleen +6.

Radan heitettyäni meinasin kääntää T-Jetin takaisin kohti Porvoota. Hetken mielijohteesta päätinkin käydä Vantaan Laurintiellä tsekkaamassa Päiväkummun radan. Hämärästi muistelen, että olisi jokin harrastelijarata tms.

Löytyihän se, ja ratakartankin joskus viime kaudella olin tulostanut. Kartta on epäselvä, eikä radalla ole opasteita. Koreissa on sentään numerot. Osa heittopaikoista piti arvailla. Ensin ajattelin, että onpa pelle rata ja meinasin jo jättää kesken.

Mutta kun karttaa hieman tutkaili niin väylät alkoivat hahmottua. Ja loppujen lopuksihan rata oli ihan jees. Helppoja par kolmosia, joista suurimman osan jopa minä tulen saamaan kakkosella sisään jos tuolla tulen useammin käymään. Nyt oli monta kilahdusta kakkosilla, jotka kuitenkin sitten kolmosiksi menivät. Eka väylä oli aivan hakemista, siitä +2. Loput kolmosia, eli kokonaistulokseksi tuli niinikään +2.

Muutama kuva tämänaamuisesta heittosessiosta:

Keinukallion kolmosväylän tii:

KeinuK%203%20%28tii%29%20%28P%29-normal.

Kakkosheitto lähti tästä, kiekkona Westside Pohjan Poika:

KeinuK%203%20%282.%29%20%28P%29-normal.j

Kolmannessa heitossa Westsiden midari Pursi:



Wihdoin korilla. Putterina tietysti Westsiden Tuonelan Joutsen:



Upeita näkymiä Keinukallion harjun laelta:



Kuva keskeltä Päiviksen rataa: